Roeiclinic

roeiclinic-300pEen roeiclinic bij Isala, de eerste stap naar Olympisch Goud?? In ieder geval erg gezellig!


Roeien is een veelzijdige sport waarbij je je hele lichaam gebruikt. Roeien kun je in een team of solo, voor de ontspanning of voor de inspanning.

Bij de Zutphense Roei- en Zeilvereniging Isala roei je langs de prachtige uiterwaarden van de IJssel. Of op het Twentekanaal, dat zich prima leent voor een sportieve uitdaging en waar met begeleiding aan techniek kan worden gewerkt. De thuishaven is de Marshaven te Zutphen, waar je in alle rust op stilstaand water de “haal” kunt perfectioneren. Zo biedt Isala zowel voor de beginnende- als gevorderde roeier voor elk wat wils.

Isala biedt bedrijven de mogelijkheid een roeiclinic te volgen.

Sportieve roeiclinic 

Ons botenhuis leent zich bij uitstek om eens met collega’s of klanten los van alle zakelijke beslommeringen een uur in volstrekte stilte “out of the box” te brainstormen. Dit gecombineerd met een roeiclinic geeft een basis voor echte unieke teambuilding of klantenbinding. De roeiclinic bestaat uit een mondelinge introductie over de roeitechniek, waarna je op de ergometer zelf de roeibeweging kunt oefenen en vervolgens in een roeiboot (C4) het geleerde in de praktijk mag brengen in de Marshaven. Er gaan altijd één of twee ervaren roeiers mee in de boot en ook de stuur is een ervaren lid van Isala. Na ongeveer een uur op het water kom je terug in het botenhuis, waar kan worden nagepraat over je ervaringen.


Maatwerk

OnderlingeIn onderling overleg kan een programma worden samengesteld en datum en tijd worden gereserveerd.

Bijvoorbeeld:  

Ontvangst met koffie of thee met iets lekkers. Afhankelijk van de groepsgrootte na een korte introductie opsplitsen, de ene groep maakt de boot klaar en de andere groep begint op de roeitrainers. Na een instructie gaan we in de boten (C4 met instructeur) en het water op. Het is volkomen veilig, we slaan gegarandeerd niet om! Anders trakteren we op champagne! We gaan jullie laten merken hoe mooi “gelijk” roeien is als het team elkaar aanvoelt.

Tot slot bieden we jullie een drankje aan en kunnen we met elkaar evalueren! 

De clinics worden gehouden vanaf half april tot eind september.

De kosten: Afhankelijk van de wensen, vanaf € 30,00 per persoon.

Voor nadere informatie: cinilcieor.[antispam].@zrzv-isala.nl

Cadeaukaart roeiclinicisala-cadeaubon-300px

Verras je vrienden of familie met een Isala cadeaukaart. De cadeaukaart kost € 30,- en geeft recht op een gezellige roeiclinic voor één persoon. Je cadeau wordt zo een leuke en originele belevenis! 
 

Bestel deze Isala cadeaukaart door het bestelformulier in te vullen. Na de automatische incasso van het verschuldigde bedrag sturen we je de kaart digitaal toe.

Je kunt als gever zelf de afspraak voor de roeiclinic maken (cinilcieor.[antispam].@zrzv-isala.nl) en eventueel zelf mee roeien. 

Of je kunt het helemaal overlaten aan de ontvanger.