Introductie

Introductiecursus

Als je zin hebt gekregen om te roeien, kun je je opgeven voor de introductiecursus. Die is bestemd voor mensen die nog nooit hebben geroeid, of die dat ooit hebben gedaan, maar de roeihaal nu niet (meer) beheersen.

Die cursus start eind maart/ begin april en beslaat 8 lessen in 4 weken (2 lessen per week dus!). Je roeit in een C4, een relatief stabiele boot met 4 roeiers en een stuur, die tevens de coach is.

Er is altijd één les op een (af te stemmen) doordeweekse avond en één les op zaterdag van 11 tot 13 uur. Om opleidingstechnische en organisatorische redenen is er één introductiecursus per jaar.

In de introductiecursus kun je ontdekken of roeien iets is voor jou. Je maakt jezelf de eerste beginselen van de roeihaal eigen, je leert gezamenlijk in een ploeg roeien, je leert met z’n allen de balans van de boot te beheersen en je oefent met sturen.

Je kunt je het hele jaar door opgeven voor de introductiecursus. Je komt dan op een wachtlijst. In januari word je dan uitgenodigd om je definitief in te schrijven, en om de dagdelen op te geven dat je beschikbaar bent. Daarmee worden dan de ploegenroosters gemaakt. Je kunt je opgeven via eitcudortni.[antispam].@zrvz-isala.nl. Via datzelfde mailadres kun je ook nadere informatie opvragen als je meer wilt weten, of zaken wilt overleggen.

Let op:

- Jeugdroeiers (jonger dan 18 jaar) kunnen het hele jaar door lid worden, en nemen niet deel aan de introductiecursus. Zij kunnen voor informatie en lidmaatschap contact opnemen met neieordguej.[antispam].@zrzv-isala.nl.

- Roeiers met ervaring kunnen het hele jaar door lid worden. Zij kunnen voor informatie en lid worden contact opnemen met sremortsni-jiZ.[antispam].@zrzv-isala.nl.